Η Κάτια Ζυγούλη έχει γίνει πολύ ενεργή στα social media και έχει ανοίξει και το δικό της κανάλι στο YouTube. Το όμορφο μοντέλο, σε κάθε βίντεο που αναρτά στο προσωπικό της κανάλι βγάζει και μία είδηση για τη ζωή της.

Πριν από λίγες μέρες ανέβασε ένα βίντεο που έκανε μαζί με τον αγαπημένο YouTuber, Κώστας Μαλιάτση. Στο βίντεο αυτό η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε
να μιλήσει για την πρόταση που είχε δεχθεί την πρώτη χρονιά του Greece’s Next Top Model, δηλώνοντας ανακουφισμένη που δεν δούλεψε τελικά στο ριάλιτι μόδας και δεν έκατσε σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του Σάκη Ρουβά δήλωσε: “Είχα πρόταση από το GNTM και μπήκα στην διαδικασία να κάνω το δοκιμαστικό, το οποίο όμως δεν πήρα, να το πούμε και αυτό. Έκανα τον σταυρό μου που δεν το πήρα γιατί συνειδητοποίησα πως θα έμπαινα σε μια διαδικασία εγώ να κρίνω κάτι κορίτσια πολύ νέα, πολύ αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια. Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές και δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς. Κρίνω πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποβάλω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να το κάνω σε άλλους. Είχα κάτσει στην θέση του κριτή και ήμουν “καταλαβαίνω πως νιώθεις, ίσως θα σε βοηθούσε”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ