Τον αιφνίδιο χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο ανακοίνωσε ο tattoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Εspresso. Στη συνέντευξή του μίλησε με πικρία για το γνωστό μοντέλο ενώ ισχυρίστηκε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί», δήλωσε Θοδωρής Κωνσταντόπουλος. Η απογοήτευσή του είναι έκδηλη καθώς πρόσφατα της είχε κάνει πρόταση γάμου ενώ δεν είχε διστάσει να χτυπήσει το όνομά της τατουάζ στο πρόσωπό του.

Κάτια Ταραμπάνκο: «Μην με σκας»

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τις συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει ο πρώην σύντροφός της και απάντησε σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε από follower της. Στην ανάρτησή της το μοντέλο μοιράστηκε στιγμιότυπα από backstage φωτογράφισής της και μία follower σχολίασε. «Διαπόμπευση μίας γυναίκας ζωντανά στην τηλεόραση. Κατά τα άλλα 2022», έγραψε η follower. Τότε κάποιος της απάντησε: «Έτσι έχει κάνει καριέρα. Πού είναι το περίεργο». Η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε στο προσβλητικό σχόλιο του γράφοντας: «Έτσι ε; Μην με σκας»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ