Την ευαισθησία της και την οικολογική της συνείδηση έδειξε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA Κύπρου, Κάτια Σάββα, κατά την διάρκεια των διακοπών της στον Ακάμα.

Η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του καναλιού, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου, στηρίζοντας με τον πιο έγκριτο τρόπο την ειδησεογραφία με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, χαλάρωσε στις πανέμορφες παραλίες του νησιού μας με την οικογένειά της.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, βρέθηκε στην παραλία της Λάρας και είχε την ευκαιρία να συνδράμει στην διάσωση των θαλάσσιων χελωνών έμπρακτα στέλνοντας ένα ηχηρό περιβαλλοντικό μήνυμα.

Μαζί της φυσικά, ο σύζυγός της και τα μικρά αγγελούδια της, οι κορούλες της, οι οποίες μαζί με τις διακοπές τους συνδράμουν στην προστασία των χελωνών και στην βοήθεια για να γεννηθούν νέα χελωνάκια κάτω από κατάλληλες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί μια ιδανική τοποθεσία για την ωοτοκία της υπό εξαφάνιση πράσινης χελώνας της Μεσογείου αλλά και του είδους Καρρέτα-Καρρέτα.

Δείτε την ανάρτηση της δημοσιογράφου με την αγαπημένη της ασχολία το καλοκαίρι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ