Κατά την είσοδό της στο θέατρο συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα, την Κάτια Δανδουλάκη μετά τη νέα παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της στη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη», Χρήστο Πολίτη. Η ίδια απέφυγε πολύ ευγενικά να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα από αυτό που θα με ρωτήσετε. Επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω περπατώντας, θέλετε να ανέβετε πάνω να πιείτε επάνω; Καμία απολύτως κουβέντα. Μην επιμείνετε. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γίνει! Δεν πρόκειται να πάρετε λέξη από το στόμα μου», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Αφορμή για τη νέα κόντρα των δύο ηθοποιών στάθηκε μία δήλωση που έκανε η Κάτια Δανδουλάκη στο «The 2night show». «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όσα είπε ο Χρήστος Πολίτης γιατί είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μπορεί να είναι πεσμένος ψυχολογικά. Νομίζω ότι έχει θέμα κατάθλιψης. Έχει μείνει πάρα πολλά χρόνια μόνος του από δική του επιλογή», είπε η Κάτια Δανδουλάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Την απάντησή του έδωσε ο Χρήστος Πολίτης στο News 24/7

«Η κυρία Δανδουλάκη κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές δηλώνοντας δημόσια πόσο πολύ με αγαπάει. Θα ήθελα λοιπόν να την πληροφορήσω κι εγώ δημόσια ότι η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ. Η αγάπη που είναι λόγια, λόγια, λόγια, όπως έλεγε ο Άμλετ, είναι μπούρδες. Η αγάπη αποδεικνύεται με ενδιαφέρον και με πράξεις.

Δεν γνώριζα ότι η κυρία Δανδουλάκη έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση. Το λέω αυτό γιατί την ακούω να έχει φτιάξει το πορτρέτο μου, ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από τα φώτα κι επειδή μεγαλώνω κιόλας, είμαι ένας άνθρωπος βουτηγμένος στη θλίψη και τον αρνητισμό. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει. Εύχομαι κάποια στιγμή -διότι μεγάλη γυναίκα είναι κι αυτή, σχεδόν συνομήλική μου- να προσεγγίσει την πληρότητα, θα της κάνει καλό. Εγώ είμαι πλήρης. Αυτό, βέβαια, δεν την αφορά.

Επιπλέον θα ήθελα να πω ότι στις αξίες μου και στις αρχές μου υπάρχουν η αλήθεια, η εντιμότητα, το θάρρος, η τόλμη και η αγωνιστικότητα. Όσα είπα στη συνέντευξή μας κύριε Μίχο είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αν γνώριζε ελληνικά η κυρία Δανδουλάκη, διαβάζοντας τη συνέντευξη θα διαπίστωνε ότι πουθενά δεν λέω το παραμικρό μη ακριβές. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα είπα. Αν η ίδια τα βλέπει διαφορετικά, είναι δικό της δικαίωμα και δικό της πρόβλημα.

Όσον αφορά τα οικονομικά, εγώ δεν ασχολήθηκα επί τούτου με την κυρία Δανδουλάκη, μακάρι να έπαιρνε και 10 και 20 εκατομμύρια. Εγώ είχα θέμα με τους ιθύνοντες της παραγωγής διότι με κορόιδεψαν, πείθοντας με να δεχτώ τα χρήματα που μου έδιναν, λέγοντάς μου ότι η παραγωγή «δεν βγαίνει» μιας και επρόκειτο για μια καινούργια σειρά και δεν ήξεραν πού θα πάει. Δεν υπάρχει λοιπόν προσωπικό θέμα. Όσο για τη σειρά εμφάνισης των ονομάτων στους τίτλους αρχής της σειράς, είπα πολύ απλά στη συνέντευξη ότι δέχθηκα να μπει πρώτη η κυρία Δανδουλάκη. Αν μη τι άλλο βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι εγώ πρώτος. Και ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή. Εγώ δεν την έχω αυτή την αδυναμία, καλώς ή κακώς. Αυτή ονόμασε το θέατρό της «Κάτια Δανδουλάκη». Εγώ ονόμασα το θέατρό μου «Απλό Θέατρο». Το όνομα μου ήταν πάντα τελευταίο. Αυτό νομίζω κάτι σημαίνει.

Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου, γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω. Δεν θα ήθελα να πάμε σε άλλα μονοπάτια, γιατί θα πικραθούμε», απάντησε ο Χρήστος Πολίτης.

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» μου η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε ότι μετά από επικοινωνία που είχε με την Κάτια Δανδουλάκη, εκείνη επιλέγει το δρόμο της σιωπής και να μην αναφερθεί ξανά στον Χρήστο Πολίτη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ