Η Κέιτ Mίντλετον αγαπάει τα κοσμήματα που δίνουν πινελιές πολυτέλειας στις εμφανίσεις της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας διαθέτει μία συλλογή με αμύθητης αξίας κοσμήματα, ανάμεσά τους, μαργαριταρένια σκουλαρίκια, χρυσά περιδέραια, διαμαντένια βραχιόλα, αλλά ένα αξεσουάρ που είναι επενδυμένο με πολύτιμες πέτρες, το φοράει αρκετά σπάνια. Αυτό δεν είναι άλλο από την τιάρα!

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει φορέσει μόνο 3 τιάρες σε έντεκα περιστάσεις. Και υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό: Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα λαμπερά και πανάκριβα headpieces μπορούν να φορεθούν από συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Κάθριν Μίντλετον: Έχει φορέσει μόνο 3 τιάρες- Ποιες είναι αυτές;

Η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε τιάρα ήταν στο γάμο της το 2011 με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Φόρεσε την Cartier Halo τιάρα που ανέδειξε μοναδικά το Alexander McQueen νυφικό της. Παραδοσιακά, οι τιάρες είναι ένα γαμήλιο σύμβολο που συχνά δανείζονται στις νύφες για την μεγάλη ημέρα.

Φοριούνται επίσης και σε επίσημες εκδηλώσεις. Η Κέιτ Μίντλετον είχε εμφανιστεί ξανά με τιάρα στην ετήσια διπλωματική δεξίωση που έλαβε χώρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το 2013. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση είχε φορέσει τη Lotus Flower Tiara, που είναι επενδυμένη με μαργαριτάρια και διαμάντια, αγαπημένες πολύτιμες πέτρες των γαλαζοαίματων κυριών. Με την ίδια τιάρα είχε εμφανιστεί και το 2015 σε επίσημη εκδήλωση που είχε γίνει προς τιμή του προέδρου της Κίνας.

Η Κέιτ Μίντλετον συχνά μέσα από τις εμφανίσεις της αποτίει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Σε κάποιες περιστάσεις, η Κάθριν Μίντλετον έχει φορέσει την αγαπημένη τιάρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που δεν είναι άλλη από τη Lover’s Knot.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε τη πριγκίπισσα Κέιτ να φορέσει τιάρα ξανά. Ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι θα υποδεχτεί τον πρόεδρο της Νότιας Αφρικής, Σίριλ Ραμαφόζα, μαζί με τη σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Tshepo Motsepe, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, τον επόμενο μήνα.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη που θα δεχτεί ο Κάρολος, ως νέος βασιλιάς, μετά το θάνατό της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο νέος μονάρχης θα υποδεχτεί το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Αφρικής την Τρίτη 24 Νοεμβρίου του 2022.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές εν όψει της επίσκεψης, είναι πολύ πιθανό, στο δείπνο να δώσουν το παρών και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως είναι η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας. Αναμένεται μάλιστα, να εμφανιστεί με τιάρα εκτός από τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα και η Κάθριν Μίντλετον, για πρώτη φορά, ως πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ