Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε η Νεσχάν Μουλαζίμ, το πρωινό της Πέμπτης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Το γνωστό μοντέλο είναι παντρεμένο με τον πολίστα Στέλιο Πολογεώργη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατάγεται από την Τουρκία. Η ίδια αναφέρθηκε σε όλα όσα λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στην γειτονική Τουρκία, ύστερα από τον φονικό σεισμό.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής της έδωσε τον λόγο. Αφορμή, βεβαίως, στάθηκαν οι σκηνές θανάτου που προβάλλονται συνεχώς από τα ερείπια που προκαλούν ανατριχίλα σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Συγγνώμη, αλήθεια! Έχω φίλους και συγγενείς που είναι εκεί αυτή τη στιγμή! Αυτές οι εικόνες που μου έστειλαν, μέσα από τα αυτοκίνητα, προσπαθώντας να φτάσουν στα σημεία που βρίσκονται οι συγγενείς τους. Για την ακρίβεια μόλις έγινε ο σεισμός πήγαν από μια απόσταση 6000 χιλιομέτρων, έφτασαν σε ένα σημείο και έβγαλαν τη θεία τους με τα ίδια τους τα χέρια και μετά προσπαθούσαν να φτάσουν και στους άλλους. Όσο περνάνε όμως οι ώρες, δυστυχώς, είναι όλα πολύ πιο δύσκολα», ανέφερε το γνωστό μοντέλο.

«Δυστυχώς το τουρκικό κράτος δεν υπάρχει πουθενά! Οι ξένοι να είναι καλά! Αντί να ασχοληθούν με την ανθρώπινη ζωή, απλά ασχολούνται με τα social media και όσα λέγονται και γιατί δεν συμφωνούμε με αυτούς. Η ανθρώπινη ζωή για αυτούς είναι ένα μηδενικό και δεν έχει καμία σημασία. Μόνο όταν είναι να πάρουν ψήφους, τότε τους βλέπουν τους ανθρώπους. Τώρα δεν υπάρχουν οι άνθρωποι» τόνισε η Νεσχάν Μουλαζίμ συγκινημένη στην πρωινή εκπομπή.

Δείτε την εξομολόγηση της Νεσχάν Μουλαζίμ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ