Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή ”Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στη ζωή τους και συγκίνησε.

Ο Μαυρίκιος ανέφερε αρχικά ότι «Η Ιλάειρα έκανε την επιχείρησή της με δικά της λεφτά. Επιτρέπεται να με ρωτάνε πόσα χρήματα πληρώνω την Ιλάειρα για να παριστάνει τη σύντροφό μου; Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είσαι για να το σκεφτείς και να το κάνεις αυτό;»

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά του και τις επιλογές του. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «Στο στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου έριχναν κέρματα για να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ιλάειρα Ζήση ανέφερε στη συνέχεια: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δουλεύω σερβιτόρα στο μαγαζί του μπαμπά μου. Έβγαλα τα πρώτα μου χρήματα και έκανα την πρώτη μου collection με τα ρούχα. Μια καθηγήτρια στο σχολείο μάς χτύπαγε. Τα παιδιά με κορόιδευαν γιατί ήμουν πολύ διαφορετική».

Στη συνέχεια, η Ιλάειρα Ζήση είπε κλαίγοντας: «Έλεγα στη μαμά μου “δεν έχω φίλους” και μου έλεγε θα πας στο γυμνασίο και θα βρεις φίλους, θα πας στο λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βρεις φίλους, αλλά δεν ταίριαζα με τα παιδιά εκεί. Οι καθηγητές μου δεν είχαν διαγνώσει ότι έχω δυσλεξία και μου έλεγαν ότι θα αποτύχω και δεν θα κάνω τίποτα. Αλλά με κράτησε ο Θεός γιατί έχω μεγάλη πίστη. Πήγαινα στο δωμάτιο και έλεγα “Θεέ μου, πάρε με”».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ