Θύματα διάρρηξης έπεσαν η Κατερίνα Στικούδη και το “Θηρίο“ στην δερματολογική κλινική που διαθέτουν στο κέντρο της Αθήνας.

Τις κινήσεις του δράστη κατέγραψε λεπτό προς λεπτό η κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει η επιχείρηση. Όπως βλέπουμε στο βίντεο-ντοκουμέντο ο διαρρήκτης ο οποίος μπήκε από τον φωταγωγό, με καλυμμένα χαρακτηριστικά ψάχνει για χρήματα στα συρτάρια του γραφείου.

Ο συναγερμός του χώρου λειτούργησε αμέσως και οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την αστυνομία. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος διέφυγε. Ο διαρρήκτης πρόλαβε να πάρει κάποια μετρητά και δύο iPad.

Το «Θηρίο» ανάρτησε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε στη λεζάντα: «Ληστεία στο derma pro σήμερα στις 10:28 το βράδυ με ευτυχώς μικρή ζημιά, κάποια μετρητά και 2 iPad, η αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού. Ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ