Με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Κατερίνα Στικούδη. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ενώ βρισκόταν επί σκηνής στη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα, καθώς άνοιγε το show, ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μπροστά στους 80 χιλιάδες θεατές του Europride.

«Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε πέντε μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, EuroPride, αγάπη, ισότητα για όλους και η Christina Aguilera» ήταν τα λόγια της Κατερίνας Στικούδη.

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο, με την ίδια να μη κρύβει τη χαρά της για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι. Με το καλό. Έχω μπει στον πέμπτο μήνα και εύχομαι όλα να πάνε καλά. 

Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να τα δίνω όλα στη σκηνή. Είμαι καλά, είμαι υγιής. Μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα όμως. Έχω πάρει 1,5 κιλό, θα πάρω κι άλλα, μην αγχώνεστε. Δε προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι. Εγώ ζω κανονικά, ανακοινώνουμε κάποια πράγματα όταν είμαστε έτοιμοι.

Ο Βύρωνας είναι πολύ καλά. Του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι αλλά δε μπορεί ακόμη να το καταλάβει. Ήταν όμορφη η στιγμή της ανακοίνωσης. Ένιωσα πολύ άνετα. Μπορεί να ήταν 80.000 άτομα από κάτω αλλά εγώ ένιωσα σαν να είμαστε στο σπίτι… Στον Βύρωνα το ανακοινώσαμε όπως όλοι, του εξηγούμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος, δε θα είναι μόνος.

Δεν είχα στο μυαλό μου το δεύτερο παιδί. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο, αλλά θα το βρούμε» είπε η Κατερίνα Στικούδη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε τι δήλωσε η τραγουδίστρια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ