Κατερίνα Στικούδη: Απάντησε σε όσα αρνητικά λέγονται για την εμφάνισή της και για τη συμπεριφορά της ως μητέρα

Μετά από πολύ καιρό, η τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το πώς αισθάνεται με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Κατερίνα Στικούδη: Απάντησε σε όσα αρνητικά λέγονται για την εμφάνισή της και για τη συμπεριφορά της ως μητέρα

Η τραγουδίστρια που και φέτος βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο «J2US» έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ξανά την απόφασή της να είναι μακριά από το παιδί της αλλά και την αλλαγή που έχει υποστεί η εμφάνισή της λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης.

Ως προς την έλευση του δεύτερου παιδιού της, η Κατερίνα Στικούδη σχολίασε χιουμοριστικά: «Υπάρχει πολλή αυπνία με το μωρό στο σπίτι. Για αυτό φοράω γυαλιά για να μη φαίνονται τα κόκκινα μάτια μου. Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός».

Για τα κιλά της και τα σχόλια που δέχεται, η Κατερίνα Στικούδη τόνισε: «Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Με στεναχώρησε που έκριναν τα κιλά μου όταν επέστρεψα στο J2US, αυτή η περίοδος της λοχείας που η γυναίκα θέλει τον χρόνο της για να επανέλθει ψυχολογικά. Δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Άμα θέλω να πάρω άλλα δέκα κιλά δεν θα δώσω λόγο σε κανέναν».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ