Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του γάμου της

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο της και το αστείο περιστατικό γύρω από το νυφικό της.

Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο του γάμου της

Η Κατερίνα Στικούδη παραδέχτηκε: «Δεν είναι εύκολο να τα συνδυάσω όλα, γίνομαι χίλια κομμάτια κάθε μέρα. Στο τέλος της ημέρας όμως, έχω μια φοβερή ευτυχία μέσα μου και χαρά. Και τα πρώτα χρόνια των παιδιών είναι και τα πιο σημαντικά κι είναι και λίγο άδικο, γιατί είναι τα πρώτα χρόνια που είμαστε πιο κουρασμένοι από ποτέ, αλλά εκεί είναι που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο αγώνα.

Είμαι πάρα πολύ τυχερή για τον άντρα μου. Είναι πολύ δοτικός. Φοβερός και με αφήνει ελεύθερη. Δεν είναι ένας άνθρωπος που με τραβάει πίσω, δεν με αφήνει να συνεργάζομαι με άλλους ή τα θέλει όλα όπως τα έχει εκείνος στο μυαλό του, είναι πολύ διαλλακτικός».

Συνεχίζοντας για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, είπε: «Με το μπλα μπλα με έριξε. Νομίζω είμαστε μαζί 15-16 χρόνια. Από τα 23 μου, είχαμε γνωριστεί στο Mega Star, είχαν έρθει για συνέντευξη. Πέρασε αρκετός καιρός όμως, μέχρι να προχωρήσει».

Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως αγόρασε το νυφικό της τυχαία λέγοντας μάλιστα πως το ήθελε για την καλύτερή της φίλη καθώς αυτή ήταν η κουμπάρα.

«Το νυφικό μου το πήρα από ένα κατάστημα στη Βουλιαγμένης. Το βρήκα τυχαία. Πήγαινα για μάθημα φωνητικής, περνούσα απ’ έξω, το είδα και λέω “ας μπω να δω”. Μπήκα κι είπα ότι πήγα να δω για μια φίλη μου, γιατί ήμουν και καλά κουμπάρα και θα της έπαιρνα το νυφικό, γιατί δεν ήθελα να το πω. Εννοείται ότι οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι ήταν για μένα. Έκανα την πρόβα μου, το πήρα, έφυγε και τελείωσε, δεν ξανασχολήθηκα καθόλου. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται γρήγορα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ