Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία. Η αγαπημένη performer μίλησε για τα συναισθήματά της, καθώς πριν από λίγες μέρες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε καθώς δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της επέστρεψε στα live του J2US.

Στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη, ερωτηθείσα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: “Περίμενα ότι θα άκουγα αρνητικά σχόλια. Το βρίσκω πολύ υποκριτικό και οπισθοδρομικό. Δεν μπορεί στην εποχή μας να ακούγονται άσχημα σχόλια από γυναίκα προς γυναίκα. Δεν μπορεί το 2021 μία γυναίκα παντρεμένη να κινδυνεύει να μην την πάρουν σε μια δουλειά ή να τη ρωτάνε υποψήφιοι εργοδότες αν έχει σκοπό να κάνει παιδιά. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μένει άνεργη αν θελήσει να κάνει οικογένεια. Για αυτό είναι λάθος όλο αυτό που γίνεται. Το τι σχόλια μου έστελναν όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου με την εγκυμοσύνη, δεν μπορώ να σου το περιγράψω” και συνέχισε αναφέροντας μερικά από τα σχόλια: “Μου έγραψαν “ντροπή σου που μεγάλωσες το στήθος σου”. Στον πέμπτο μήνα μού έλεγαν “πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες;”. Έφτασαν να μου πούνε ότι έχω πάρει παρένθετη μητέρα για να μη χαλάσω το σώμα μου και όταν ξαναβγήκα στο J2US πως είχα ψεύτικη κοιλιά και αφού επέστρεψα πως είχα κάνει κοιλοπλαστική. Να σου πω όμως κάτι; Τα θετικά μηνύματα κι οι ευχές ήταν πολύ περισσότερα κι εγώ επιλέγω να κρατήσω μόνο εκείνα”.

Για τον Βαγγέλη Σερίφη εκμυστηρεύτηκε: ‘Ήταν το στήριγμά μου, όπως είναι σε όλα εξάλλου. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, με αγαπάει άνευ όρων. Είναι πάντα δίπλα μου, όχι μόνο σαν συμβουλάτορας, αλλά και ως στήριγμα. Νοιάζεται πολύ για το μωράκι, το φροντίζει, θέλει να προσφέρει”.

“Η αλήθεια είναι δεν έπιασε και πολύ η ευχή “με έναν πόνο”. Ήμουν λίγο άτυχη στον τοκετό, ήταν δύσκολος. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Ο κύριος Φρουδαράκης, ο γιατρός μου, και η ομάδα του ήταν στο πλευρό μου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό και τους ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Εξάλλου, έχω μάθει στη ζωή μου να μη μου έρχεται τίποτα τόσο εύκολα, ούτε στα προσωπικά, ούτε στα επαγγελματικά. Ενώ για εννέα μήνες δεν είχα καμία ενόχληση στην εγκυμοσύνη και μπορούσα να δουλεύω κανονικά, το φινάλε ήταν λίγο επεισοδιακό. Ευτυχώς, όμως όλα πήγαν καλά. Με βοήθησε το σώμα μου, επειδή είμαι πολύ γυμνασμένη, είχα την πειθαρχία να ακούω τους ανθρώπους και να κάνω σωστές αναπνοές, παρέμεινα πολύ συγκεντρωμένη” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στικούδη για τον δύσκολο τοκετό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ