Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ένα σχόλιο της Κατερίνας Στεφανίδη σχετικά με την απόδοση του τίτλου του αθλητή της χρονιάς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη συμβολή του στο NBA.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αθλήτρια του άλματος επί κοντώ έκανε ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Twitter σχετικά με τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς, ο οποίος κατά τη γνώμη της έπρεπε να αποδοθεί στον Μίλτο Τεντόγλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);”

Φυσικά το σχόλιο αυτό δεν έμεινε χωρίς απάντηση αφού υποστηρικτής του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολίασε: “Καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά ο Γιάννης πήρε πρωτάθλημα ΝΒΑ, με 50αρα στον τελικό, και Finals MVP (μην ξεχάσουμε και το All Star Game MVP). Πως να μην πάρει αυτός τον τίτλο?”

Έπειτα η Κατερίνα Στεφανίδη εξήγησε: “Θα σου πω πως. Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ