Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα, τα οποία την ήθελαν σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Ι Love Σου Κου» του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέφερε: «Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύσθηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ γιατί είναι σαν να δίνει έκταση, δεν βρίσκεις άκρη. Είναι βαρετό. Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να διπλοτσεκάρονται αυτά. Θα ήθελα όταν γράφει κάποιος κάτι για μένα να με ρωτάει γιατί έχω και δύο παιδιά».

Πρόσφατα, η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο «2night Show» και μέσα σε όλα μίλησε για το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Πιλαφά καθώς και για τον τρόπο που το χειρίζεται μαζί με τα δύο της παιδιά.

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη για να συνεχίσει: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα».

«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που πρέπει να έχουν οι δύο γονείς ώστε να προστατέψουν τα παιδιά τους. «Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο. Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν. Ο μεγάλος μου γιος, ο Μάξιμος, με ρωτάει συχνά. Ειδικά η περίοδος των γιορτών ήταν ένα ερέθισμα, γιατί έβλεπε ότι δεν περνάει χρόνο και με τους δύο γονείς. Θέλει χρόνο και προσπάθεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ