Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Κατερίνα Παπουτσάκη στον «Σταυρό του Νότου» όπου πραγματοποιεί εμφανίσεις. Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε στο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, η ταλαντούχα ηθοποιός με το χαμόγελο και την ευγένεια που τη διακρίνει απάντησε: «Είμαι πολύ καλά. Ευχαριστώ. Είναι μία καινούργια συνθήκη. Πάμε καλά. Προσαρμοζόμαστε. Και πάει καλά γενικά».

«Πριν πόσο καιρό είχε τελειώσει η σχέση σας;», ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου με την Κατερίνα Παπουτσάκη να απαντά: «Δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρεις».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους έπειτα από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση των δύο γιων τους, Μάξιμου και Κίμωνα.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο. Οι δύο τους είχαν ποζάρει αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2012 στο αγαπημένο τους νησί στη Δονούσα. Εννέα μήνες αργότερα ήρθε στη ζωή τους ο πρωτότοκος γιος τους, Μάξιμος και στις 4 Μαρτίου του 2019 ο μικρότερος γιος τους Κίμωνας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ