Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς του Alpha Ελλάδος βρέθηκε χθες βράδυ, 23 Φεβρουαρίου, η Κατερίνα Καινούριου και ευδιάθετη παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αρχικά, απάντησε με χιουμοριστική διάθεση σε ερώτηση δημοσιογράφου αν «συνοδεύεται» και γελώντας ανέφερε: «Τόσα χρόνια κυκλοφορώ μόνη μου και θα ερχόμουν εδώ στη δουλειά μου με συνοδό που ξέρω ότι θα έχει και τόσες κάμερες;»!

Έπειτα, η παρουσιάστρια ρώτησε από ποιες εκπομπές είναι οι δημοσιογράφοι που την περιμέναν και όταν η μια από αυτούς της είπε πως είναι από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, απάντησε: «Εσείς τι έχετε μαζί μου;», φυσικά η δημοσιογράφος της απάντησε ευγενικά πως δεν υπάρχει κάτι προσωπικό μαζί της και τότε η Κατερίνα Καινούριου πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω πως τίποτα, γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και με τον Δημήτρη».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha Ελλάδος, κλήθηκε να σχολιάσει την αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου στις αμοιβές της με την ίδια να τονίζει πως δεν την ενόχλησε, αλλά δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό το σχόλιο… «Ασχολήθηκα εγώ με πόσα βγάζει η Μπακοδήμου;», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Με ενοχλεί όταν κάποιος με σχολιάζει εμμονικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ