Στην Αίγινα παντρεύονται αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, στενή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου του, σχολιάζοντας και το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη, μέσα από το οποίο ο τραγουδιστής απευθυνόταν στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί το συζήτησα χθες με τη Σταματίνα και προβάλλεται από όλους τους σταθμούς. Έκανε ένα βίντεο στο YouTube ο Πάνος, το οποίο για μένα ήταν χιουμοριστικό. Ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε ήταν: παρακαλώ έναν σεβασμό. Θα μπορούσε να κάνει μηνύσεις ή να πει ότι δεν θέλει καμία κάμερα», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε για τα σχόλια και τις αντιδράσεις μετά το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη: «Η Μαριλού Κόζαρη είναι και σε ενδιαφέρουσα και είναι σε μια ευάλωτη φάση. Έκανα την κουβέντα με το ζευγάρι για το εάν θέλουν το θέμα να παίξει στην εκπομπή μας.  Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι πως ποτέ δεν είπαν κάτι τέτοιο, απλά ζητήσανε μια διακριτικότητα και έναν σεβασμό από τους δημοσιογράφους. Ο Πάνος και η Μαριλού σέβονται τον κάθε δημοσιογράφο», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο γάμος θα καλυφθεί και από τη δική της εκπομπή και από τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ