Πριν από λίγες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air ότι ο πατέρας της, στον οποίο έχει αδυναμία, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Περαστικά στον μπαμπά μου. Περνάει λίγο δύσκολα. Μας βλέπει. Δεν έχει κορονοϊό. Έχει κάτι άλλο. Νοσηλεύεται θα το ξεπεράσει και θα είναι όλα καλά”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Το πρωί της Κυριακής η Κατερίνα Καινούργιου με δύο insta story μέσα από το νοσοκομείο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του πατέρα της.

Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή“, σχολίασε η παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ