Η Κατερίνα Καινούργιου τη Δευτέρα έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια του Alpha μέσα από stories της στο Instagram αναφέρθηκε στους τοξικούς ανθρώπους και σε εκείνους που φέρονται αχάριστα.

«Τοξικός είναι κάθε άνθρωπος οποίος δεν μπορεί να σε αφήσει από τη ζωή του, αλλά δεν μπορεί και παράλληλα να συμπεριφέρεται σωστά, με το σεβασμό που σου αρμόζει. Μην περιμένεις συγνώμη, δεν θα έρθει. Και μην αμφισβητείς τον εαυτό σου ούτε στιγμή. Ο ψυχικός πόλεμος είναι κι αυτός κακοποίηση και προέρχεται από τέτοιους ανθρώπους. Προχώρα! Φτάνουν οι δικαιολογίες… Είναι δύσκολο άλλα η ζωή σου θα είναι πιο εύκολη από δω και μπρος. Βάλε ένα κλείσιμο και προχώρα. Άφησε τον! Συνέχισε. Πάρε μια βαθιά ανάσα και βγάλε την αρνητικότητα απ’ τη ζωή σου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο αχάριστος άνθρωπος είναι καμένο χαρτί»

Ο αχάριστος άνθρωπος είναι καμένο χαρτί. Όσο και να δώσεις, ότι και να κάνεις, δεν είναι ποτέ αρκετά. Έχεις νιώσει ποτέ σου, την αίσθηση που σου αφήνει η αχαριστία; Έχεις γευτεί την πικρή γεύση στο στόμα σου, όταν κάποιος σε άδειασε; Ενώ πρώτα φρόντισε να ρουφήξει ότι ήταν προς συμφέρον του; Τότε καλώς ήρθες, στην παρέα μας σε περιμέναμε. Είναι ένα ακόμα είδος τοξικού ανθρώπου», έγραψε στις αναρτήσεις της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα είναι μία γυναίκα που μοιράζεται ανοιχτά τις σκέψεις της και η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός της είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που αγαπούν σε εκείνη οι τηλεθεατές.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ