Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πλέον single, καθώς εκείνη και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από σχεδόν 2.5 χρόνια κοινής πορείας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλέον στη νέα καθημερινότητά της, ενώ εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της επιμελείται και το νέο σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει. Mάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία υποβλήθηκε, και αναφέρθηκε σε αυτήν τη διαδικασία με ένα μακροσκελές κείμενο.

Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να βρεθεί στο Πόρτο Χέλι! Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο στο οποίο μένει, ενώ υπογράμμισε ότι επιθυμεί να χαλαρώσει. Ωστόσο, μέσα από post της πέρασε και ένα μήνυμα!

«Σε αυτή την ευλογημένη εποχή…αφήστε πίσω τις γκρίνιες κ τις τοξικότητες …απολαύστε τις στιγμές …ζήστε την κάθε στιγμή… δώστε κ πάρτε άφθονη αγάπη… Καλό Πάσχα φίλοι μου… Αφήστε αυτές τις φωτεινές στιγμές να ανθίσουν στην ψυχή σας με όνειρα και φιλοδοξίες! Αφήστε κάθε δευτερόλεπτο να διαρκέσει πολύ… Ξεκουραστείτε από την ψυχή σας…μην βιαστείτε να επιστρέψετε. Σας στέλνω ΑΠΕΙΡΗ αγάπη! (Για σας που περνάτε δύσκολα …Εύχομαι πολύ σύντομα να καταφέρετε να βρείτε τον εαυτό σας και να σταθείτε και πάλι στα πόδια σας)».

Κατερίνα Καινούργιου

Επιπλέον, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια λήψη της και από τις Σπέτσες, όπου βρέθηκε, και ανέδειξε την ομορφιά του μέρους!

Η Κατερίνα Κιανούργιου κοινοποίησε τις σκέψεις της, ποζάροντας με ένα άλογο, αλλά και μόνη, με τις λήψεις της να είναι αν μη τι άλλο καλαίσθητες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ