Το τελευταίο διάστημα διαιωνίζεται η φήμη ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είναι πλέον ζευγάρι, με την παρουσιάστρια να μην έχει πάρει θέση.

Όλα άρχισαν όταν στο πλατό του “Super Κατερίνα” φιλοξενήθηκε η Σάσα Σταμάτη, η οποία ρώτησε ευθέως την KatKen αν έχει χωρίσει, με την οικοδέσποινα της εκπομπή να μην απαντά και να υπεκφεύγει, λέγοντας στην καλεσμένη της ότι θα ανάψει φωτιές.

Λίγο μετά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του “Happy Day” πως πρόκειται για μια κρίση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όταν ένα ζευγάρι είναι χρόνια και ταιριάζει, μπορεί να υπάρχει μια κρίση και να ξεπεραστεί. Επειδή ταιριάζουν ο Φίλιππος με την Κατερίνα και έχουν μοιραστεί πολύ ωραίες στιγμές, ευχόμαστε να είναι μια κρίση και να τα ξαναβρούν σύντομα. Η Κατερίνα ποτέ δεν έχει κρυφτεί και όταν αυτό συμβεί θα το επικοινωνήσει η ίδια με τον κόσμο».

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, έκανε ένα Insta story χρησιμοποιώντας στίχους από to ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη “Mάταιες Αποφάσεις”, ενώ μάλιστα έβαλε το hashtag #poetrymylove.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ