Την πρώην παίκτρια του “Bachelor”, Φαίη, φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, και λόγω της κακής ψυχολογίας της πρώην συμμετέχουσας του reality show, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να την καθησυχάσει, λέγοντάς της ότι κι εκείνη έχει βιώσει bullying.

Η KatKen, λοιπόν, αφού άκουσε την καλεσμένη της, η οποία μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα, πήρε τον λόγο και εξομολογήθηκε όσα της έλεγε στο ακουστικό πρώην συνεργάτιδά της.

«Εγώ σε αυτήν τη δουλειά, όταν ξεκίνησα, συγκεκριμένη γυναίκα και πάρα πολύ γνωστή, μου έλεγε στο ακουστικό “σκάσε γλάστρα, μη μιλάς και δεν θα τα καταφέρεις ποτέ”. Αυτή η γυναίκα τώρα είναι σπίτι της κι εγώ είμαι εδώ. Αλλά έχω μάθει να αγαπάω τις άλλες γυναίκες και να μην ασχολούμαι».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για τις άσχημες στιγμές που έχει βιώσει κατά την επαγγελματική πορεία της, καθώς και στο παρελθόν -τόσο με συνεντεύξεις όσο και από τον αέρα των εκπομπών που παρουσιάζει- έχει αναφερθεί στα δύσκολα συμβάντα που έχει αντιμετωπίσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ