Μία ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου με τη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και μια «σπόντα» για τις πλαστικές, που κατά τη γνώμη της τις έχουν κάνει ίδιες, στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στην ηθοποιό και την παρουσιάστρια.

Μετά από μια σειρά αναρτήσεων και από τις δύο πλευρές και από διάφορους υπαινιγμούς, η κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» εντόπισε την Κατερίνα Καινούργιου και εκείνη απάντησε σχετικά.

«Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου, δεν με αφορά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απλά εμένα γενικώς, οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν. Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, είτε αρνητικό, είτε θετικό, πες το χύμα. Δεν υπάρχει λόγος. Τέλος, δεν ασχολούμαι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Για ποιον λόγο να μιλήσουμε; Με τη γυναίκα δεν είχαμε ποτέ σχέσεις. Όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή μου, ήταν πάντα πολύ ευγενική. Και ειδικά τότε στο Open είχε έρθει και πολλές φορές. Δεν έχω κάτι να πω. Τι να κάτσω να πω; Ο καθένας, παιδιά, ας κάθεται να λέει ό,τι θέλει. Απλά, δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δεν μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάνε συνέχεια. Κι αν το έχω κάνει εγώ σε κάποιον στο παρελθόν, λάθος δικό μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ