Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου, το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από το Twitter. Η παρουσιάστρια του ALPHA, ενοχλημένη με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι», κατηγόρησε την ομάδα της εκπομπής για κακία, τοξικότητα και κακό μοντάζ.

«Τρομερή κακία και τοξικότητα από το #kalomesimeraki , κακό μοντάζ αυτών που είπα …και λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια. Ποτέ δεν είπα εγώ πως θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του, ούτε το έκανα προσωπικό …σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα! Θα σεβαστώ τον πόνο όσων πραγματικά υποφέρουν και θα το σταματήσω εδώ! Όταν υπάρχει τέτοιος πόνος δεν υπάρχει χώρος για ειρωνείες…θλίβομαι και σιωπώ!!!», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Νωρίτερα ο Νίκος Μουτσινάς είπε μετά την προβολή βίντεο με την Κατερίνα Καινούργιου: «Παιδιά δεν κατάλαβα τι έγινε… Γιατί πάλι προσωπικό το έκανε η Κατερίνα! Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. Εγώ αν με ρωτάς, δε το καταλαβαίνω. Αν λες ότι έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο… Αυτό που είπα είναι ότι περίμενα μια ανακοίνωση από το ΣΕΗ, δε γνωρίζω τις διαδικασίες του γιατί δεν είμαι και γραμμένος, δε το είπα για να γίνει και κάτι. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

Δείτε το σχολιασμό του στο 20:57:

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί φιλικές σχέσεις τόσο με τον Νίκο όσο και με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ