Μια κουβέντα που είχε με τον πλαστικό της χειρουργό αποκάλυψε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, για το σημείο του σώματός της στο οποίο θέλει να επέμβει.

Σχολιάζοντας σήμερα τη φημολογούμενη τις προηγούμενες μέρες πρόταση συνεργασίας της Φαίης Σκορδά προς τη Σοφία Μουτίδου, την οποία αμφότερες διέψευσαν στη χθεσινή τους τηλεοπτική συνάντηση, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια πολύ προσωπική αναφορά σε μια κουβέντα που είχε με τον πλαστικό της χειρουργό. Αφορμή η παρουσία της πριν χρόνια στην πρωινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο MEGA, τότε που συνυπήρξαν και με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Να με θυμάσαι από τις γάμπες. Οι γάμπες μου δεν έχουν αλλάξει τόσα χρόνια, είναι οι ίδιες», είπε γελώντας στο συνεργάτη της και, αποδεικνύοντας πως είναι τελείως ακομπλεξάριστη, συνέχισε: «Πλάκα πλάκα έχω πάει στον πλαστικό -να σας το πω να γελάσετε- και τώρα θα τα γράφουν όπως θέλουν. Με ρώτησε τι δεν σας αρέσει επάνω σας; Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν πολύ αδύνατες γάμπες. Π.χ. μου αρέσουν οι γάμπες της Σπυροπούλου, που είναι αδύνατες».

κατερίνα καινούργιου
H Κατερίνα Καινούργιου παραδέχθηκε ότι θεωρεί τις γάμπες της «χοντρούλες» και θα ήθελε να τις αλλάξει, αλλά ο πλαστικός της ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν παίρνει επέμβαση.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» διευκρίνισε τι ακριβώς ήθελε και τι απάντηση πήρε: «Του είπα ότι είναι μονόπατες οι γάμπες μου, είναι λίγο πιο χοντρούλες. Του είπα τι να κάνουμε και μου είπε: “Κατερίνα είναι το μόνο σημείο που δεν παίρνει χειρουργείο. Είναι κατασκευαστικό κι είναι το κόκκαλο”. Κανείς πιστεύω ότι δεν με έχει κοιτάξει στη γάμπα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ οι συνεργάτες της είχαν… λυθεί στα γέλια.

Photos: Instagram/katken85

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ