Η Κατερίνα Γκαγκάκη φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Όλα Γκουντ” και μίλησε ανοιχτά για την ελληνική τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.

Αρχικά αναφέρθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη που όπως δήλωσε η ίδια είναι είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό της πρόσωπο: “Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη επειδή αυτό που της ζητήσαμε τότε ήταν υπερβολικά άγριο. Αν μου το ζητούσαν να το κάνω τώρα αυτό θα έφευγα τρέχοντας. Έπρεπε σε μια εβδομάδα τότε να γίνει διάσημη”, ανέφερε.

Έπειτα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και εξομολογήθηκε ότι τα προσωπικά της λάθη της στοίχησαν: Συγκεκριμένα δήλωσε: “Έχει υπάρξει άνθρωπος που έφυγε από κοντά μου γιατί η έκθεση έχει υπάρξει μεγάλη και τον ενόχλησε. Έχω μείνει σε σχέσεις που έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο, το χειρότερο όμως που έχω κάνει είναι ότι έχω περιμένει πολλά χρόνια θεωρώντας ότι κάτι θα επιστρέψει στο επιθυμητό σημείο για μένα.

Τέλος μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για την επιθυμάι της να αποκτήσει παιδί: “Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδάκιθέλω να το προσπαθήσω αν μη τι άλλο, όταν λες πολλά λόγια νομίζω ότι το γρουσουζεύεις”. Όταν από την άλλη ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, δήλωσε αινιγματικά ότι έιναι καλά,” δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ