Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σε ελληνικό περιοδικό η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός, κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο γάμου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και ποιος θα τους πάντρευε…

 «Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη θα μας πάντρευε η Μιμή (Ντενίση), οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μία λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας»,δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και το πόσο προσέχει τη διατροφή της, η ηθοποιός ανέφερε: «Εκεί που θα κάνω τη βλακεία μου, μετά θα προσέξω. Δεν έχω παχύνει ποτέ, ούτε έχω αδυνατίσει».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο πέρασμα του χρόνου με το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά συμβιβασμένη. Η ηλικία «φέρνει» τους επόμενους ρόλους στη δουλειά που κάνει γι’ αυτό και σημείωσε πως: «Στη δική μας δουλειά η ηλικία φέρνει τους επόμενους ρόλους, είναι το επόμενο σκαλοπάτι. Εύχομαι να παίξω τον ρόλο της γιαγιάς και εφόσον το θέλω αυτό, οφείλω να επιτρέψω στον εαυτό μου να μεγαλώσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ