ον γύρο του διαδικτύου κάνουν από το βράδυ της Παρασκευής 21/7 οι φωτογραφίες που δείχνουν την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει κρυφά φαγητό, όσο βρισκόταν στο Survivor All Star.

Τα εν λόγω στιγμιότυπα έρχονται στο «φως» μέσα από το twitter, σχεδόν έξι μήνες μετά την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Δαλάκα, θέλοντας να απαντήσει στη διαρροή που την «καίει», ευχαρίστησε τον χρήστη του twitter με όνομα batman που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται πως είχε πει ότι είχε φάει σάντουιτς και δεν είχε κάνει χρήση κινητού ή ο,τιδήποτε άλλο.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star άφησε υπονοούμενα για το ποιος διέρρευσε τις φωτογραφίες καθώς όπως είπε υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά τηλέφωνα.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Batman που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς στο twitter. Μετά από 6-7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες. Γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια, από την άλλη έλεγα την αλήθεια παιδιά. Σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικη, ούτε πιτόγυρα. Και αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά. Στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια! Τα συμπεράσματα δικά σας» είπε η Κατερίνα Δαλάκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ