Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μετακομίζουν! Μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, θα αφήσουν το Διαμέρισμα 1Α στο παλάτι του Kensington όπου έμεναν μέχρι πρότινος για ένα νέο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα τους κατοικία στην αγροικία Αδελαΐδα είναι κατά πολύ μικρότερη από την τωρινή.

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Μετακομίζουν!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανακαινιστεί εξ’ολοκλήρου για να υποδεχτεί τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Το γεγονός ότι μετακομίζουν από το παλάτι του Kensington δε σημαίνει ότι το εγκαταλείπουν. Θα συνεχίσουν να επισκέπτονται το διαμέρισμα 1Α του παλατιού το οποίο διαθέτει πέντε χώρους υποδοχής, τρεις κρεββατοκάμαρες, δύο δωμάτια όπου οι βρετανοί γαλαζοαίματοι ντύνονται για τις εμφανίσεις τους, παιδικά δωμάτια και φυσικά δωμάτια για το προσωπικό τους.

Το γραφείο

Το γραφείο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton είναι διακοσμημένο με βαριά ξύλινα έπιπλα, όπως είναι το υπέροχο έπιπλο του γραφείου και η καρέκλα του, ενώ στο χώρο δεσπόζει και ένας λευκός άνετος καναπές. Ξεχωρίζει ένα καλαίσθητο φωτιστικό αντίκα και το υπέροχο τζάκι στο οποίο υπάρχει επάνω ένας υπέροχος χρυσός καθρέφτης.

Κατά τη διάρκεια video call της Δούκισσας, εν μέσω των lockdown που είχαν επιβληθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, είχε αποκαλυφθεί ακόμα ένα δωμάτιο του σπιτιού τους. Η Kate Middleton καθόταν σε έναν όμορφο κρεμ καναπέ, ενώ πίσω από αυτόν, φαινόταν μία συρταριέρα που κοσμούσαν οικογενειακές φωτογραφίες και έργα Τέχνης.

To 2016 o πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν υποδεχτεί στην κατοικία τους στο Λονδίνο τον τον Barack και τη Michelle Οbama. Τους είχαν υποδεχτεί σε ένα σοφιστικέ χώρο σε κρεμ αποχρώσεις, αναπαυτικές πολυθρόνες ενώ στη μέση υπήρχε ένα οθωμανικό τραπέζι. Τους τοίχους του δωματίου κοσμούσαν σημαντικά έργα Τέχνης σε χρυσά κάδρα ενώ στη διακόσμηση υπήρχαν φλοράλ πινελιές

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Ο λόγος που απομακρύνεται η νταντά των παιδιών τους από τη νέα τους κατοικία

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ