Το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι έχει προκαλέσει «σεισμό» στη βασιλική οικογένεια ενώ όλος ο κόσμος σχολιάζει τις πτυχές της ζωής του Χάρι, που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Το Παλάτι ωστόσο δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση και δεν αναμένεται να το κάνει ούτε στο μέλλον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, έδειξε με τον δικό της τρόπο την άποψή της για το βιβλίο, ρίχνοντας το δικό της καρφί.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκαν το Λίβερπουλ και το Wirral την Πέμπτη, για να συναντήσουν άτομα που εργάζονται στον τομέα της Υγείας, για να τους ευχαριστήσουν για τις συνεχείς προσπάθειές τους.

Στη συνέχεια, ταξίδεψαν στο Open Door Charity, που υποστηρίζει νέους ενήλικες σε όλο το Merseyside με την ψυχική τους υγεία. Η Open Door παρέχει στα μέλη δωρεάν, άμεση πρόσβαση σε μια σειρά επιλογών δημιουργικής θεραπείας. Το ζευγάρι βρέθηκε στη ναυαρχίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Bloom Building για να συναντήσει εθελοντές, μέντορες και προσωπικό. Κάθισαν μαζί για μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης σχετικά με την ψυχική υγεία, όπου η πριγκίπισσα Κέιτ είπε ότι είναι «τόσο συναρπαστική ιδέα να υπάρχει ένα μέρος για αυτό το είδος υποστήριξης».

Λίγο αργότερα, ωστόσο, η πριγκίπισσα Κέιτ σε συζήτηση που είχε με παιδιά της Open Door Charity έκανε μια δήλωση που ερμηνεύτηκε ως «καρφί» για τον Χάρι. Η ίδια τόνισε: «Οι ψυχαναλύσεις λόγου δεν λειτουργούν για όλους, δεν είναι για όλους αυτές οι θεραπείες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ