Ο Ηλίας Μπόγδανος λίγες μόλις ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor – όπου αν και δεν κατέκτησε τον τίτλο βρέθηκε στην δεύτερη θέση εξαιτίας της αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του – ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Λίγες μέρες αργότερα, με ένα βιντεάκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλου για το ποια είναι η κατάστασή του μετά από δυο μέρες που βρέθηκε θετικός.

Ο ίδιος επισήμανε πως δεν είναι στα καλύτερα του και πως νιώθει πως βρίσκεται στη κορύφωση της αρρώστια. Όπως ανέφερε, δεν έχει όρεξη για τίποτα, κοιμάται όλη μέρα και είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά, αν και δεν το θέλει, μιας και την Πέμπτη που έρχεται, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι.

Έτσι, με ένα βιντεάκι για τον κορωνοϊό… μάθαμε και το επόμενο επαγγελματικό βήμα του!

Όπως ανέφερε:

“Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είναι και η καλύτερη μου μέρα. Είναι η μέρα που κορυφώνεται η αρρώστια και με έχει καταβάλλει πάρα πολύ. Κοιμάμαι όλη μέρα, δεν έχω δει τίποτα από το κινητό μου. Αλλά ok δεν πέφτουμε, σηκώθηκα από το κρεβάτι για να σας πω ότι την Πέμπτη κυκλοφορώ ένα νέο κομμάτι. Θέλω πολύ να το ακούσετε”

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ