Αποκαλύψεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς τέλος!

Μετά την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη, θέση για το πως δούλευε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για την ιδιαίτερη συμπεριφορά της, πήρε και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Με το που τελείωσε η προβολή του αποσπάσματος από την συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη, αποκάλυψε πολλά off camera περιστατικά που δεν γνωρίζαμε.

Εκμυστηρεύτηκε, πως επειδή εκείνη την περίοδο δούλευαν στο ίδιο κανάλι, έβλεπε πολλούς ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους και στη δική της περίπτωση, δεν ήθελε να να την έχει στο οπτικό της πεδίο γιατί θα μπορούσε να την βάλει στόχο.

Όπως ανέφερε:

“Επειδή την έχουμε ζήσει κι εγώ και ο Τάσος αυτή την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά, θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε στους διαδρόμους, να κρύβονται στους διαδρόμους, μιλάω και για μένα. Εγώ δεν ήθελα καν να περνάω από το οπτικό της πεδίο μη τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Θυμάμαι ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνο στη διοίκηση και να λένε πάρτε μας σας παρακαλώ από αυτή την εκπομπή δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι

Να δεχτώ ότι αυτή τη στιγμή έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε όμως υπήρχε μια τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους, όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες οι οποίοι είχαν μια πορεία 20-30 χρόνων στην τηλεόραση. Ότι αυτά συνέβαιναν τότε και ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους και είχαν πάει σπίτι τους, είναι αλήθεια. Και να βγουν και κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι και να τα πουν”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ