Την απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να βγάλουν τελικά εκπομπή το βράδυ της Τρίτης σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου με την τηλεοπτική της παρέα στο Love It του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να πάρει σαφή θέση για τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αυτή η περίπτωση που ουσιαστικά στρέφεις τα βέλη και αντεπιτίθεσαι ή επιστρέφεις αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει σε μια άλλη οδό. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την τοποθέτηση, ο Αντώνης Κανάκης στράφηκε στην πολιτεία για μια ακόμη φορά χρεώνοντας την ευθύνη εκεί».

«Έχω μάθει στη ζωή μου, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, να ζητάω συγνώμη όταν αναλαμβάνω την ευθύνη των λόγων και των πράξεων μου, ακόμα και των συνεργατών μου ή μιας ευθύνης συνολικής. Όταν και εφόσον βέβαια την εννοώ και την πιστεύω. Κάποιες φορές βέβαια η συγνώμη, όταν μιλάμε για τηλεοπτικό κομμάτι, ίσως να είναι και λυτρωτική. Με μια μικρή επιφύλαξη, είτε την εννοεί κάποιος είτε όχι, είναι λυτρωτική για τον κόσμο που παρακολουθεί για τον εξής λόγο. Άνθρωποι οι οποίοι μπαίνουν στη ζωή μας μέσα από τις εκπομπές, όπως η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, μπαίνουν στο σαλόνι και με έναν τρόπο τόσο άμεσο που ουσιαστικά ταυτιζόμαστε, γελάμε, κλαίμε, συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να βρίσκουμε και κοινά σημεία. Όταν κάτι συμβαίνει ένας δικός μας άνθρωπος φαίνεται ότι ουσιαστικά μας έχει προδώσε, μας έχει κάνει κακό, μας έχει θίξει, μας έχει προσβαλλει. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, χωρίς να είναι κάποιος ο πάπας και να έχουμε άφεση αμαρτιών, είναι τουλάχιστον να ζητήσεις συγνώμη. Η μεταμέλεια και η μετάνοια, όχι η αντεπίθεση και ο αντίλογος του ναι μεν αλλά… Ας πάμε λίγο κάπου αλλού και ας μεταθέσουμε και ας μετατοπίσουμε την ευθύνη».

«Αυτή είναι η δική μου άποψη ως τηλεθεάτριας. Η γνώμη μου» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ.

https://www.youtube.com/watch?v=qYpgRlciJl0&t=300s

Πηγή: zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ