ξώδικο στην Acun Medya έστειλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μέσω της δικηγόρου της, Βάσιας Καπερνάρου, με αφορμή την παραμονή της στο Survivor All Star και το παρασκήνιο πίσω από τη χρήση ή μη κινητού τηλεφώνου στο παιχνίδι, γεγονός που την οδήγησε εκτός.

Μεταξύ άλλων, το εξώδικο της πρώην παίκτριας του Survivor, αναφέρει:

«Ουδέποτε μέχρι και σήμερα ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφορα εκ μέρους σας και με έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του εξώδικου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου καταγγέλλει πως κρατήθηκε παρά τη θέλησή της έγκλειστη σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με έναν υπάλληλο της εταιρείας παραγωγής για δέκα ημέρες, σημειώνοντας ότι της χορηγούνταν καθημερινά τρία ηρεμιστικά χάπια, τα οποία χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει τη δύσκολη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν.

Η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Βάσια Καπερνάρου, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η εντολέας της και εξηγεί όσα η ίδια διεκδικεί από την Acun Medya.

«Ένιωθε άγχος, δεν της επέτρεπαν να επικοινωνήσει με τα μέλη της οικογένειάς της, για να τους ενημερώσει ότι είναι καλά. Η τελευταία τους εικόνα που είχαν από αυτήν ήταν η ίδια να αποχωρεί ταραγμένη από το Συμβούλιο», καταγγέλλει η κυρία Καπερνάρου, αναφέροντας ότι ζητούν αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν έχει υπάρξει παραβίαση των όρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ