Συνέντευξη στο “Mega Καλημέρα” παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης και μίλησε τόσο για το ρόλο του στο “Maestro”, όσο και για ένα συμβάν που συνέβη με τα social media του.

“Μετά από 14 χρόνια που ξανασυνεργάζομαι με τον Χριστόφορο, δεν έχει αλλάξει πολύ. Το ίδιο ώριμος και δουλεμένος ήταν, εγώ ήμουν πολύ άγουρος τότε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει στους ηθοποιούς τεράστια ελευθερία και την πολυτέλεια της πρόβας”, είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: “Το “Maestro” δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Για την υπόθεση που αντιμετώπισε, όταν κάποιος έφτιαξε λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία του και έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, είπε χαρακτηριστικά ότι: “Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν “ήρθα”. Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ