Το πρωί της Πέμπτης, η Καμίλα έκανε μία σόλο επίσημη εμφάνιση στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Battersea.

H σύζυγος του βασιλιά Καρόλου επισκέφτηκε το οικογενειακό κέντρο STORM, το οποίο υποστηρίζει ενήλικες και παιδιά που πλήττονται από ενδοοικογενειακή βία.
Πολλοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψη της βασιλικής συζύγου καθώς είχαν την ευκαιρία να τη συναντήσουν. Εκείνη, με τη σειρά της φαινόταν ευδιάθετη και πολύ χαρούμενη.

Αλλά για ένα μικρό κορίτσι η συνάντηση σήμαινε μόνο ένα πράγμα: Την ευκαιρία να εξασφαλίσει ένα ραντεβού για παιχνίδι με την πριγκίπισσα Σάρλοτ!

Η Καμίλα δέχτηκε ένα πολύ γλυκό σημείωμα για την μικρή Σάρλοτ!

Η μικρή, που ονομάζεται Σάρλοτ-Ρόουζ κάποια στιγμή πλησίασε την Καμίλα και της έδωσε ένα τσαλακωμένο σημείωμα. Το κοριτσάκι είπε στη συνέχεια καθώς απομακρυνόταν από την Καμίλα: «Είπε ότι θα δώσει το σημείωμά μου στη Σάρλοτ, ελπίζω να συμφωνήσει, ποτέ δεν ξέρεις… Νομίζω ότι θα πάω σπίτι της».

Η 8χρονη, η οποία έχει δωρίσει παιχνίδια στο κέντρο, βρέθηκε εκεί μαζί με τον μπαμπά της Γουέιν Χίκσον.

Ο ίδιος είπε: «Το σημείωμα έγραφε: “Αγαπητή πριγκίπισσα Σάρλοτ, με λένε Σάρλοτ-Ρόουζ και είμαι οκτώ ετών”. Επίσης της είπε ποιο είναι το δημοτικό της σχολείο, που μένουμε και τη ρώτησε άμα θα της άρεσε να παίξουν μαζί. Τελος είπε: “Εδώ είναι ο αριθμός τηλεφώνου μου, ελπίζω να με συμπαθήσεις”.» Και συνέχισε: «Με ρώτησε γι ‘αυτό πριν από μερικές εβδομάδες και της είπα ότι δεν είχε να χάσει. Ήταν αρκετά νευρική, αλλά τα κατάφερε!».

Η Καμίλα μίλησε ευγενικά στο μικρό κοριτσάκι και της επιβεβαίωσε ότι θα δώσει το σημείωμα στην Σάρλοτ και ότι το φόρεμά της είναι πολύ όμορφο!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ