Η Καμίλα σίγουρα θα στεναχωρήθηκε με το διαζύγιο του γιου της Tom Parker το 2018 με την τότε σύζυγό του, Sara. Είχαν παντρευτεί το 2005 έπειτα από 5 χρόνια σχέσης και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τη Lola, το 2007 και τον Frederick το 2010. Η βασιλική σύζυγος είναι μία τρυφερή γιαγιά και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί με τα εγγόνια της.

Καμίλα: Τι τη συνδέει με την πρώην νύφη της Sara;

Μπορεί το 2018 ο γιος της Καμίλα και η Sara να ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν αλλά διατήρησαν καλές σχέσεις. Μάλιστα είχαν εμφανιστεί μαζί στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του ίδιου έτους. Παρά το χωρισμό της, η Καμίλα έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την πρώην νύφη της.

Την Τρίτη, η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου παρέθεσε δεξίωση στο Clarence House για το κέντρο Duchenne UK – το οποίο καταπολεμά τη θανατηφόρο μυϊκή ασθένεια. Η Καμίλα είναι πρόεδρος του κέντρου από το 2014 και η πρώην νύφη της Σάρα, που είναι αρθρογράφος σε περιοδικό, είναι προστάτις του κέντρου.

Δεν είναι γνωστό ποιες είναι σχέσεις σήμερα της Καμίλα και της Sara αλλά τις δύο γυναίκες τις ενώνει το κοινό πάθος για το φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ο γιος της Καμίλα Τοm μετά το διαζύγιο του, το 2019 ξεκίνησε να βγαίνει με τη δημοσιογράφο Alice Procope. Αλλά δυστυχώς τον Μάρτιο του 2021 η γυναίκα έφυγε από τη ζωή, εφτά μήνες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο. Φίλος του Τομ μιλώντας στη Sun αποκάλυψε ότι ήταν πολύ χαρούμενος με την Alice και ο θάνατός της του ράγισε την καρδιά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ