Η Κάμερον Ντίαζ αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του Xόλιγουντ.

Με την μοναδική εξωτερική της εμφάνιση καθηλώνει το κοινό και έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο το κόσμο.

Η ίδια, πλέον αποφάσισε να απέχει από την υποκριτική και σε πρόσφατη εμφάνιση που έκανε για το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “Goop Health,” αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

«Απλά αποφάσισα ότι ήθελα διαφορετικά πράγματα στην ζωή μου, πέρασα δύσκολα για πολύ καιρό, δουλεύοντας , κάνοντας γυρίσματα για ταινίες και είναι τόσο άσχημο. Όταν κάνεις μία ταινία είναι μία τέλεια πρόφαση που σου προσφέρουν. Είσαι εκεί για δώδεκα ώρες την ημέρα, για μήνες και στο τέλος δεν έχεις χρόνο για τίποτα άλλο».

Η χολιγουντιανή σταρ τόνισε επίσης, ότι όταν η ζωή της ήταν στα φώτα της δημοσιότητας αυτό ήταν κάτι το οποίο την εξαντλούσε και δεν μπορούσε να το καταλάβει.

«Είναι πολύ έντονο το να δουλεύεις σε αυτούς τους ρυθμούς και να είσαι σε δημόσια έκθεση .Υπάρχει πολύ μεγάλη ενέργεια που εισπράττεις συνεχώς όταν είσαι εκτεθειμένος σαν ηθοποιός και πιέζεις τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά η Κάμερον Ντίαζ και άφησε να εννοηθεί, έτσι, ότι είναι αρκετά ευαίσθητη με το να εκτίθεται.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ των όσων είπε, ανέφερε ότι όταν έκλεισε τα 40, αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της και να γίνει αυτάρκης ξανά, ειδικά από την στιγμή που μέσα από την καριέρα της έχει λάβει ήδη μεγάλη ικανοποίηση.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ