Η Kamala Harris πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλo της αμερικανικής Vogue για το τεύχος του Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια φωτογράφιση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Twitter, καθώς όπως ισχυρίζονται πολλοί χρήστες, το περιοδικό δεν σεβάστηκε την αντιπρόεδρο, ασπρίζοντας το δέρμα της.

Σε κάποιους δεν άρεσε το γεγονός ότι το εξώφυλλο απεικονίζει την Kamala Harris, την πρώτη έγχρωμη γυναίκα αντιπρόεδρο της Αμερικής, με ένα μαύρο σακάκι, λευκό t-shirt, cropped παντελόνι και ένα ζευγάρι sneakers. Ωστόσο οι μεγαλύτερες αντιδράσεις ήρθαν από εκείνος που κατηγορούν το περιοδικό και τη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ, ότι έχουν ασπρίσει ελαφρώς το χρώμα της επιδερμίδας της.

Kamala Harris

Οι θαυμαστές της Kamala κατηγόρησαν την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, υποστηρίζοντας ότι εδώ και δεκάδες χρόνια, αλλάζει το χρώμα της επιδερμίδας στις έγχρωμες γυναίκες που πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα του περιοδικού.

Ένας χρήστης του Twitter, μάλιστα, δημοσίευσε και ένα παλαιότερο εξώφυλλο με την Cardi Β και την κόρη της Kulture, στο οποίο το δέρμα τους φαίνεται πιο φωτεινό.

 

 

Η Kamala Harris, δεν έχει σχολιάσει ακόμη το εξώφυλλο, αλλά η δημοσιογράφος Yashar Ali, ισχυρίστηκε στο Twitter, ότι η ομάδα της, είχε διαλέξει και άλλη μία φωτογραφία της για το εξώφυλλο, στην οποία φοράει ένα κοστούμι σε γαλάζια απόχρωση.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας, η Vogue, δημοσίευσε άλλη μία η οποία φαίνεται να είναι αυτή που έδωσε έγκριση η ομάδα της Kamala Harris.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ