Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» ήταν το απόγευμα της Κυριακής, 28 Απριλίου, η Καλομοίρα. Η pop τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε το comeback που κάνει στη ελληνική μουσική, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη γέννηση των παιδιών της, και τη σχέση και τον γάμο της με τον Γιώργο.

«Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα αλλά είναι δύσκολο γιατί έχουμε πολλούς συγγενείς στην Αμερική και δεν θα ήταν εύκολο. Κάναμε τη βάπτιση της Αναστασίας εδώ», είπε αρχικά η Καλομοίρα και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε».

Η Καλομοίρα, αναφέρθηκε επίσης στην περίοδο  που πάλευε με την κατάθλιψη ενώ ήταν έγκυος. Η τραγουδίστρια, σε μια ειλικρινή εξομολόγηση δήλωσε συγκεκριμένα: «Ήταν περίεργο γιατί εμένα μου έτυχε όταν ήμουν έγκυος και όχι μετά. Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες ειδικά στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δεν με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δεν γνώριζε».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Καλομοίρα απάντησε: «Όταν κάποιος μου κάνει κριτική, εγώ το ακούω. Όταν όμως η κριτική γίνεται με άσχημο τρόπο, τότε νιώθω άσχημα για τον άλλο, γιατί στην πραγματικότητα μιλάει άσχημα για τον εαυτό του και όχι για μένα. Δεν έχω κάνει πλαστικές, έχω κάνει botox και υαλουρονικό στα χείλη. Αν κάνω κάτι το κάνω επειδή μου αρέσει και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Τέλος, στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος σχετικά με το πώς παραμένει πάντα θετική, η Καλομοίρα είπε: «Είμαι κανονικός άνθρωπος που έχω όλα τα αισθήματα. Έχω και μαύρα αισθήματα και ροζ, αλλά γενικά έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν ξυπνάς και ξεκινάει η μέρα σου, δεν θα είναι όλα τέλεια, εσύ αποφασίζεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι δυσκολίες σου γιατί ο κόσμος ταυτίζεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ