Σα «βόμβα» έσκασε σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο πριν το γεγονός ότι ο Νίκος Μουτσινάς δε θα κάνει δική του εκπομπή τη νέα σεζόν και ότι το «Καλό Μεσημεράκι» τελειώνει οριστικά και επίσημα τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παρουσιαστής ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και από την νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού. Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως έχει δεχτεί κρούσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Καλό Μεσημεράκι: Ο διάλογος του Νίκου Μουτσινά και της Ματίνας Νικολάου

Μάλιστα μετά την αποκάλυψη, ο Νίκος Μουτσινάς πήρε θέση μέσα από την εκπομπή του και αποσαφήνισε ότι είναι απόφασή του να μην κάνει δική του εκπομπή του χρόνου: «Είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω κι έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση. Έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ. Δεν ισχύει καθόλου! Είναι δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου».

Το μεσημέρι της Τετάρτης, κατά τον καθιερωμένο απολαυστικό διάλογο του Νίκου Μουτσινά και της συνεργάτιδάς του, Βάνιας (aka Ματίνα Νικολάου), η τελευταία άφησε κάποιες αιχμές που αφορούν και το δικό της επαγγελματικό μέλλον.

Συγκεκριμένα, η Βάνια είπε: «Τι έγινε Νικόλα; Εγώ είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας». «Δεν σε φοβάμαι, δεν θα χαθείς! Δεν θα αναλάβεις τη ζώνη» ανταπάντησε ο Νίκος Μουτσινάς. «Δεν είμαι για Ελλάδα! Θα γίνω international» αποκρίθηκε η Βάνια, και όπως είπε στον παρουσιαστή, μπήκε στο LinkeIn για να βρει δουλειά.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ