Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η είδηση του εξώδικου που απέστειλε νυχτερινό κέντρο στους Διονύση Σχοινά και Καίτη Γαρμπή.

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης επρόκειτο να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο η συνεργασία ναυάγησε, με τους δύο καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής να προχωρούν σε δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νυχτερινό κέντρο απέστειλε, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και ζητά 60.000 ευρώ, με τον δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό να επιβεβαιώνει την είδηση και να αναφέρει ότι ένα εξώδικο αφορά στον Διονύση Σχοινά και ένα την Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή που είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια, θέλησε να ανεβάσει ενα στόρι που φαίνεται να “απαντά” σε όλη αυτή την ιστορία.

Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», γράφει ο Μενέλαος Λουντέμης στο βιβλίο «Οδός Αβύσσου- Αριθμός 0». Και με αυτά τα λόγια, η Καίτη Γαρμπή έδωσε το παρών.

Το story συνοδεύτηκε από ένα emoji το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις και τα συναισθήματα της τραγουδίστριας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ