Νευριασμένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», η οποία θέλησε να μιλήσει για κάποια αρνητικά σχόλια που διάβασε στο Twitter για τη Δέσποινα Βανδή και την εικόνα της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και, όντας σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, αποχαιρέτησε τον μέντορά της με δάκρυα στα μάτια.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, μη μπορώντας να πιστέψει τα σχόλια για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

«Δεν θέλω να αναφέρω τα σχόλια που έγιναν για τη Δέσποινα Βανδή, για την εμφάνισή της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, έγιναν πάρα πολλά σχόλια. Ντροπή και πάλι ντροπή. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό αυτών των τύπων, των ανθρώπων που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και βλέπουν μια γυναίκα, που πηγαίνει σε μια κηδεία, να αποχαιρετήσει έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ. Σε τραγική κατάσταση και σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση. Οι ίδιοι που σχολίαζαν και την εμφάνιση στα μπουζούκια, οι ίδιοι που σχολιάζουν και τι φοράει.

Πραγματικά δεν ντρέπεστε; Μπήκα στο Twitter, διάβασα τα σχόλια και έπαθα σοκ. Έβλεπα σχόλια και από γυναίκες, καλά δεν ντρέπεστε; Είστε με τα καλά σας; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Πήγε καταβεβλημένη σε μια κηδεία. Τι ψυχή έχετε ρε παιδί μου; Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας. Εύχομαι το 2024 κάποιους από εσάς να σας βρει με λίγη καλοσύνη μέσα σας. Συγχίστηκα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το ξέσπασμα της παρουσιάστριας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ