Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί μετά την τραγωδία στα Τέμπη για το πώς αντιμετωπίζουν και τι λένε για το δυστύχημα που συντάραξε όλο τον κόσμο, δημοσιογράφοι αλλά και παρουσιαστές.

Φαίνεται, λοιπόν πως σε κάποιον δημοσιογράφο δεν άρεσε η κριτική που του ασκήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και κυρίως από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι δέχτηκε τηλεφωνικά επίπληξη από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: “Δέχτηκα τηλεφωνικά… επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή. Με έντονο ύφος μου… συνέστησε να “μην ασχολούμαι εγώ με αυτά” ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”… Άραγε αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους; Τροφή για σκέψη”.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, ο δημοσιογράφος στον οποίο αναφέρεται η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο Άρης Πορτοσάλτε, και μάλιστα ύστερα από επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον ίδιο, η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής: “Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την Κατερίνα Καινούργιου και της ζήτησα να μην στοχοποιούμαι. Με αφορμή τα όσα είπε εναντίον μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπα πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούμαι και να δέχομαι τέτοιες επιθέσεις προσωπικές. Δεν γνωρίζω την κυρία Καινούργιου και έχω να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο τριάντα χρόνια. Ανθρώπινα πήρα τηλέφωνο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτό το δικαίωμα;”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ