Για τον Νίκο Κοκλώνη και

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day και σχολίασετις δηλώσεις του Κοκλώνη γιατο το θέμα της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η ίδια επεσήμανε ότι δεν της άρεσε που ο παραγωγός και κολλητός της φίλος τήρησε ίσες αποστάσεις και του το είπε ανοιχτά ότι την πείραξε.

«Με πείραξε, του το είπα κιόλας. Το συζήτησα κιόλας μαζί του γιατί τα λέω όλα μαζί του. Για εμένα αυτό είναι αληθινή φιλία και πραγματικά είμαι ευγνώμων απέναντί του, γιατί αν δεν ήταν ο Νίκος δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν ξεχνώ ποτέ και ξέρω πολύ καλά πως ό,τι κι αν μου πει, τον Νίκο θα ακολουθήσω» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε: «Επειδή ξέρει πόσο έχω πονέσει για τη συγκεκριμένη ιστορία, ήθελα τη στήριξή του. Για τους δικούς του λόγους ήθελε να κρατήσει τις αποστάσεις και το είχε πει σε εμένα προσωπικά. Ίσως να μην ήθελε να το συνεχίσει με αυτό που είπε. Είχα την ανάγκη αυτή και του το είπα. Ο Νίκος πολλές φορές είναι σαν μπαμπάς, σαν αδελφός, σαν γκόμενός μου πολλές φορές και νιώθω προστασία από εκείνον. Μου το έχει κάνει πίσω από τις κάμερες αλλά θέλω και μπροστά να βγει να με στηρίξει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ