Η Κάιλι Τζένερ παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι μία ικανότατη μαμά η οποία έχει τεράστια αδυναμία στα παιδάκια της Στόρμι και Ερ και μάλιστα κάνει τα πάντα γι’ αυτά!

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η αγαπημένη επιχειρηματίας ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μας έδειχνε για πρώτη φορά τον γιο της αλλά και που μας αποκάλυψε το όνομά του!

Με κάποια νέα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η νεαρή μανούλα μας έδειξε πώς στόλισε το σπίτι της ενόψει των γενεθλίων της κόρης της Στόρμι. Συγκεκριμένα, η γλυκιά Στόρμι κλείνει τα πέντε της χρόνια και η μαμά της της επιφύλασσε μία τεράστια έκπληξη.

Ο υπέροχος στολισμός της Κάιλι Τζένερ για τα γενέθλια της κόρης της, Στόρμι

Το σπίτι της ήταν γεμάτο με δεκάδες χρωματιστά μπαλόνια, αλλά και μπαλόνια σε σχήμα unicorn που η μικρή της τα λατρεύει!

«My baby turns 5» έγραψε η ίδια στη λεζάντα του στόρι της, ενώ στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο περπατά ανάμεσα στα δεκάδες μπαλόνια την ώρα που η Στόρμι γελάει γλυκά και φωνάζει: «Μαμά! Είναι τόσα πολλά!».

Είναι γνωστό, ότι κάθε χρόνο η Κάιλι Τζένερ διοργανώνει για τα παιδάκια της τα πιο εντυπωσιακά γενέθλια.

Κάιλι Τζένερ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ