Σόκαρε τους fans του ο Justin Bieber μετά την ανακοίνωση τον περασμένο μήνα ότι πάσχει από ένα σύνδρομο, που του παραλύει το πρόσωπό του και λόγω αυτού, αναγκάζεται να ακυρώσει τις επερχόμενες συναυλίες του. Ο Καναδός ποπ σταρ τελικά διεγνώσθη με το σύνδρομο Ramsay Hunt, που του προκάλεσε ολική παράλυση στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Στην ανακοίνωσή του είχε πει: «Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου. Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω»

Ένα μήνα μετά, ο Bieber «τα πάει περίφημα»

Ο γνωστός τραγουδιστής Usher και φίλος του Bieber σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανέφερε για τον 28χρονο ποπ σταρ: «Ως καλλιτέχνης, νομίζω ότι όλοι θα βιώσουμε κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να μην καταλαβαίνει απαραίτητα. Νομίζω ότι ο Τζάστιν έχει προφανώς οδηγήσει τον κόσμο σε ένα ταξίδι. Είμαι ευτυχής που βρέθηκα στην αρχή του και εξακολουθώ να είμαι κομμάτι του μέχρι σήμερα, ως φίλος».

Παράλληλα, ο Usher σημείωσε ότι είδε τον Bieber σε πρόσφατες διακοπές και όπως λέει «κατάφεραν να κάνουν παρέα και τα πάει περίφημα. Νομίζω πως ό,τι κι αν βιώνει αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπει ότι έχει την υποστήριξη των θαυμαστών και της οικογένειάς του», τόνισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ