Η Josephine το βράδυ της Τετάρτης (10/11) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Mad Clip με τον οποίο ήταν φίλοι και συνεργάτες.

Η νεαρή τραγουδίστρια έδειξε συγκλονισμένη για τον άδικο χαμό του και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για εκείνον.

«Κάναμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Με τον Peter δε ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Είναι μια ωραία ανάμνηση» είπε η Ζόζεφιν.

Και πρόσθεσε για τον άτυχο τράπερ: «Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter ότι ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Ζόζεφιν.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε εάν είναι ερωτευμένη και πώς είναι στην προσωπική της ζωή, εκείνη απάντησε:

«Με έχεις ξαναρωτήσει για τα προσωπικά μου και σε προηγούμενή μας συνέντευξη. Δεν θέλω να συζητάω γι΄αυτά γιατί δεν μου κάνει και πολύ καλό. Θεωρώ ότι το γρουσουζεύω. Με όποιον κι αν έλεγα ότι είμαι, μετά χώριζα. Όταν το συζητάς πολύ, ασχολείται αρκετά και ο κόσμος μετά και δεν έχει νόημα. Είμαι πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη και είμαι ερωτευμένη με τον εαυτό μου», ανέφερε η Ζόζεφιν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ