Η Jennifer Lopez, διαθέτει ένα από τα πιο sexy και καλλίγραμμα κορμιά της showbiz!Μάλιστα, η  51χρονη Λατίνα superstar δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμα εκγύμνασης της και συγκεκριμένα ακολουθεί κάποιες ειδικές ασκήσεις για εντυπωσιακά γυμνασμένα πόδια. Ποιες είναι αυτές; Εμείς είμαστε εδώ, για να στις αποκαλύψουμε και φυσικά για να τις κάνουμε όλες μαζί!

Η personal trainer της εκρηκτικής τραγουδίστριας, Tracy Anderson, κατά καιρούς μέσα από συνεντεύξεις και από τα social media, μας δίνει συμβουλές για να αποκτήσουμε τέλειο σώμα και μοιράζεται μαζί μας τα fitness tips που εφαρμόζει ακόμα και στην JLo!

1. Squats

Τα squat ή αλλιώς τα βαθιά καθίσματα, είναι η ιδανική άσκηση για να σμιλεύσουμε τους γλουτούς και τα πόδια μας. Αν θέλουμε να  αποκτήσουμε το καλλίγραμμο σώμα της Jeniffer Lopez θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβουμε αυτό το workout στο πρόγραμμά εκγύμνασής μας.

2. Προβολές

Η συγκεκριμένη άσκηση είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να απομονώσεις τη μεγαλύτερη ομάδα μυών των ποδιών, γυμνάζοντας παράλληλα και τους γλουτούς σου.

3. Γέφυρα

Γυμνάζει πόδια, γλουτούς και κάτω κοιλιακούς. Μόλις αισθανθείς το “κάψιμο”, τότε θα καταλάβεις πως κάτι κάνεις μάλλον καλά!

 

 

 

Πηγή: elle.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ