Η Jennifer Lopez είναι μία πολύ αφοσιωμένη μαμά για τα δίδυμα Emme και Max, και βρίσκεται δίπλα τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς πέρασαν αρκετά δύσκολα όπως και πολλά άλλα παιδιά στον κόσμο.
H JLo μίλησε στο People για την καθημερινότητα της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια του lockdown, το οποίο και πέρασαν στο σπίτι τους στο Miami.
H διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα του σχολείου. Τους φάνηκε πολύ δύσκολο, καθώς τους λείπουν οι φίλοι τους, κάτι που τους προκάλεσε κατάθλιψη. Ξέρετε, όλοι ανυπομονούν να γυρίσουν στην καθημερινότητά τους και νομίζω πως ο οργανισμός υγείας (WELL Health- Safety Rating) θα βοηθήσει ουσιαστικά σε αυτό.

jennifer lopez

Η Jennifer Lopez, πρόκειται σύντομα να γίνει μητριά των δύο μικρών κοριτσιών του αρραβωνιαστικού της Alex Rodriguez, ενώ η Emme και ο Max θα αποκτήσουν και επίσημα 2 αδερφούλες, την Natasha, δεκαπέντε ετών και την Ella, δώδεκα.
H σταρ του Hustler εκμυστηρεύτηκε στο People ότι το lockdown της επέτρεψε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, κάτι που θεωρεί πολύ θετικό.

Η Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez και τα παιδιά τους.

“O χρόνος και οι στιγμές μας, είναι μετά την υγεία μας, ότι σημαντικότερο έχουμε. Συνειδητοποίησα το γεγονός ότι πολλές υποχρεώσεις μπορούμε να τις τακτοποιήσουμε από το σπίτι και στην πραγματικότητα δεν ήταν απαραίτητο να ταξιδεύουμε τόσο, παρά το ότι η δουλειά μου περιλαμβάνει πολλά ταξίδια. Κατάλαβα πως υπάρχουν πράγματα που μπορώ να σταματήσω και κάποια που μπορούν να μου δώσουν περισσότερες σημαντικές στιγμές με τα παιδιά και την οικογένειά μου, κάτι που θεωρώ ευλογία.”

Η πανδημία έχει καθυστερήσει τον γάμο της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez, που είχε προγραμματιστεί να γίνει το 2020, όμως το διάσημο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το lockdown για να έρθει ακόμα πιο κοντά.
Οι δυο τους έχουν καταφέρει να εξισορροπήσουν απόλυτα τις ανάγκες που απαιτούσε η οικογενειακή τους ευημερία, και πρόσφατα σχολίασαν την στενή σχέση που έχουν τα παιδιά τους μεταξύ τους.

Μιλώντας στο People, η εκρηκτική τραγουδίστρια είπε : “Τα παιδιά είναι τόσο όμορφα και δεκτικά στην αγάπη και στους νέους φίλους. Είμαι πολύ αγαπημένη με τα παιδιά του Alex και εκείνος πολύ αγαπημένος με τα δικά μου. Έτσι ήρθαν πολύ κοντά μεταξύ τους. Τα παιδιά το είδαν σαν μια ευκαιρία να αποκτήσουν νέα αδερφάκια για να μπορούν να κάνουν παρέα και αυτό είναι πολύ όμορφο.”

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ